Povestea

După cativa ani de a scrie rezolutiile de anul nou, am realizat am nevoie sa ma gandeasc la ele mai mult de o data pe an, daca vreau sa le realizez. Asa ca am decis sa le scriu lunar. 
La fiecare inceput de luna imi luam 1,2 ore dimineata, la biroul meu de acasa, sau într-o cafenea, pentru a-mi evalua viața mea. Pentru a scrie ceea ce vreau cu adevarat sa realizez pentru a fi indeplinite. A fost incomod. Simteam ca mintea mea incerca sa ma impiedice sa merg mai adanc, sa gasesc raspunsuri. Dar am perseverat. 
In primele luni, o parte din lucrurile pe care le-am scris, pe care le-am dorit nu au fost cu adevărat dorintele mele. Cu timpul, am inceput sa ma inteleg mai bine si am descoperit raspunsuri mai autentice. Stiu ca e de lucru incontinuu, dar am inceput pe drumul cel bun.
Apoi am realizat chiar si evaluare lunara trebuie sa fie sprijinita de o examinare mai frecventa. Asa ca am inceput sa scriu zilnic: ganduri, dorinte, preocupari, multe liste de activitati. Si am continuat sa viseze si sa privresc la imaginea de ansamblu a vietii mele.
Am început sa construiesc sabloane din ceea ce am scris in fiecare zi. Intr-o zi am avut ideea sa le tiparesc, ca sa nu scriu aceleasi secțiuni de mana in fiecare zi. Gandul imediat a fost ca as putea sa le fac generice, astfel incat si alti oameni sa poata beneficia de ele.
Asa am inceput redactarea acestui jurnal prin incercari si erori. Am listat multe pagini și le-am testat personal și cu prietenii. Punerea împreună acest jurnal a fost unul dintre primele mele 3 proiecte am fost concentrându-se în acest timp. Am fost folosind acest jurnal (versiunile de proiect) pentru a menține concentrarea mea, persevera și de a face acest lucru.